SON DAKİKA



Haber > Spor > O kupa eninde sonunda Trabzon'a gelecek

O kupa eninde sonunda Trabzon'a gelecek

12 Haziran 2013 Çarşamba - 09:33




UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı Disiplin Kurulu'na sevk etmesi üzerine Trabzonspor'da gözler UEFA'nın vereceği karara çevrildi.





Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, “Eninde sonunda o kupa Trabzon’a gelecek” dedi. Disiplin Kurulu’ndan çıkacak kararı sabırsızlıkla beklediklerini söyleyen Söğüt, “Bundan sonra UEFA’nın aldığı karara göre TFF karar vermelidir. Yanlı tutumunu bırakıp kupayı emek hırsızlarının elinden alıp gerçek sahibine vermelidir” dedi. “Emek hırsızlığı yapıp şampiyon kadromuzun dağılmasına sebep olan hırsızların da cezalandırılmasını umuyoruz” diyen Söğüt, şöyle devam etti: “Başkanımız ve ekibinin de dik duruşu ile birlikte kupamızın Trabzon’a geleceğine olan inancımız tamdır. Trabzonspor 2010-11 sezonunda tartışmasız ligin şampiyonudur. Ancak bizim hakkımız yenmiş ve alın terimizle aldığımız şampiyonluk görmezlikten gelinmiştir.”
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap