SON DAKİKA



Haber > Spor > O günü iple çekiyorum

O günü iple çekiyorum

30 Mayıs 2016 Pazartesi - 11:05




Başarılı savunma oyuncusu, “Elimde olmayan sebeplerden dolayı Trabzonspor’da bir sezonum heba oldu. Gelecek sezon kayıp günlerimin acısını performansı





Trabzonspor’da eski Teknik Direktör Şota Arveladze ve Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın raporu doğrultusunda Osmanlıspor’a kiralık olarak gönderilen Uğur Demirok, Bordo-Mavili formayla yeniden buluşmayı büyük sabırsızlıkla beklediğini söyledi. Karadeniz ekibinde görev yaptığı dönemde mutlaka alınmasını istediği Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile kendisine yeni bir sayfa açacağını söyleyen başarılı savunmacı, “Ersun Yanal yönetiminde güzel günlerin bizi beklediğine inanıyorum” diye konuştu. Elinde olmayan sebeplerden dolayı Trabzonspor’da bir sezonunun heba olduğunu söyleyen Uğur Demirok, “Ben takımımın başarısı için savaşmaya hazırdım. Ancak benim dışımda gelişen olayların ardından Osmanlıspor’a kiralandım. Aklım ve ruhum her zaman Trabzonspor’la birlikteydi. Çünkü büyük bir aşk ve sevgiyle Bordo-Mavi’li formayı giyeceğim o anları hayal edip yaşadım. Gelecek sezon kayıp günlerimin acısını, ortaya koyacağım performansla çıkaracağım. O günü iple çekiyorum” şeklinde görüşlerini ifade etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap