SON DAKİKA



Haber > Spor > O günleri mumla arıyor!

O günleri mumla arıyor!

14 Mayıs 2015 Perşembe - 12:38




Trabzonspor’a geldiğinde taraftarın sevgilisi olan ve yıllarca kaldığı bordo mavili ekipten olaylı şekilde ayrılan Gustavo Colman eski günlerini aratı





Eski Gustavo Colman’dan eser yok. Trabzonspor’dan ayrılıp Rosario Central’a transfer olan Arjantinli eski günlerine bir türlü kavuşamıyor. Geçen sezon kadroda düşünülmeyen ve sözleşmesi feshedilen Arjantinli futbolcu bir süre boşta kaldıktan sonra ülkesinin Rosario Central takımına transfer olmuştu. Yeni takımında kendini toplamaya çalışan yıldız futbolcu henüz bu isteğini gerçeğe çeviremedi.  Ligin 12. Haftası itibariyle 8 maçta forma giyebilen Colman yanlızca 1 kez 90 dakika sahada kalabildi. Birçok kez oyuna sonradan dahil olan tecrübeli futbolcu 8 maçta 1 kez asist yaparken henüz golle tanışamadı. Formuyla Trabzonspor günlerini mumla arayan Colman’ın uzun süre futbol oynamaması nedeniyle kendini toparlayamadığı belirtiliyor.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap