SON DAKİKA



Haber > Spor > Norveç 0 - 3 Türkiye

Norveç 0 - 3 Türkiye

27 Mart 2021 Cumartesi - 19:43




A Milli Futbol Takımı'mız, 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'ndaki ikinci maçında konuk olduğu Norveç'i 3-0 mağlup ederek 2'de 2 yaptı. Ozan Tufan (2) ve Çağlar Söyüncü'nün golleriyle zafere uzanan Ay-Yıldızlılar, puanını 6'ya çıkarıp averajla liderlik koltuğuna oturdu.





2022 Dünya Kupası Elemeleri'ne Hollanda galibiyetiyle başlayan A Milli Futbol Takımı'mız, G Grubu'ndaki ikinci maçında da Norveç'i 3-0 devirdi. A Milliler böylece, kağıt üzerinde grupta en güçlü rakipleri olarak gösterilen takımlardan 6 puan çıkarmayı başardı.

Karşılaşma, Norveç'teki corona virüs kaynaklı seyahat kısıtlamaları sebebiyle İspanya'nın Malaga kentinde bulunan La Rosaleda Stadı'nda oynandı.

Maça fırtına gibi giren Ay-Yıldızlılar, 4. dakikada Ozan Tufan'ın golüyle 1-0 öne geçti. 28. dakikada bu kez Çağlar Söyüncü sahne aldı.


Milli futbolcu, Yusuf Yazıcı'nın kullandığı kornerde şık bir kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturup farkı ikiye çıkardı: 0-2.

İkinci yarıda da durmayan Milliler, 59. dakikada Ozan Tufan'ın ceza sahası dışından attığı muhteşem golle skoru 3-0'a getirdi. 80. dakikada Norveç'te Kristian Thorstvedt, Caner Erkin'e yaptığı sert hareketin ardından kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 3-0 Türkiye üstünlüğüyle sona erdi.

A Milli Takım bu sonuçla puanını 6'ya çıkarıp, ilk iki maç sonunda averajla zirveye yerleşti. Norveç ise 3 puanda kaldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap