SON DAKİKA



Haber > Spor > Nokta atış yapacağız

Nokta atış yapacağız

15 Ocak 2015 Perşembe - 01:32




PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’da Teknik Direktörü Erkan Sözeri, takımının devre arası Antalya kampını değerlendirdi.





Mevcut kadrodaki oyuncularının performansından fazlasıyla memnun olduğunu ifade eden Sözeri, bir orta saha, stoper ve forvet almayı düşündüklerini söyledi. Sözeri, “İlk yarıdaki güzel çıkış nedeniyle futbolcularımın özgüvenleri de yerinde. Ama ne olursa olsun zor bir ikinci yarı bizi bekliyor. Bizde bu zorluğa göre kendimizi hazırlıyoruz” dedi.

Yönetimden transfer takviyesi istediğini ifade eden Sözeri, “Devre arası transferi en zor olanıdır. Çünkü kimse elindeki iyi oyuncuyu bırakmaz. Orta sahaya bir oyuncu, stoper ve eğer olursa forvete doğru bir oyuncu alacağız. Takım kimyamızı bozmayacağız ve doğru transferler yapacağız” diye konuştu.

Takımdaki oyuncuların performansından son derece memnun olduğunun altını çizen Sözeri, “Ben bu çocuklara haksızlık edemem. Fazla transfere gerek yok. Biz Giresunspor’u en iyi şekilde temsil etmenin peşindeyiz. Hedefimiz 38-40 puanı bir an önce bulmak. Onu yaparsak farklı hesaplar içerisine girebiliriz. Çünkü makas dar. Bir an önce kendimizi yukarı atmalıyız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap