SON DAKİKA



Haber > Spor > Noel paylaşımına tepki yağdı! ‘Müslüman…’

Noel paylaşımına tepki yağdı! ‘Müslüman…’

27 Aralık 2020 Pazar - 15:31




Liverpool’da forma giyen Mısırlı futbolcu Muhammed Salah, yaptığı Noel paylaşımlarıyla tepki aldı.





Mısırlı milli futbolcu, Noel ağacının önünde ailesiyle birlikte vakit geçirirken çekilen fotoğrafları sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı. Ancak bazı Müslüman kesimler futbolcunun paylaşımına büyük tepki gösterdi.

Noel Paylaşımına Tepki Yağdı! ‘Müslüman…’

Independent’in aktardığı habere göre, Noel'in Hıristiyanların kutladığı bir bayram olduğu, Müslümanlar’ın kutlamaması gerektiğini belirten ve Salah'ı eleştiren birçok yorum yapıldı. Twitter kullanıcılarından biri "Müslüman olarak başka dinlerin bayramlarını kutlamamalıyız" dedi.

DESTEK VERENLER DE OLDU…

Bir başkası da "Bugün Hıristiyansın yarın Müslüman. Bunun hesabını Tanrı'ya vereceksin" yazdı. Öte yandan bazılarıysa Salah'ın paylaşımlarında yanlış bir şey olmadığını söyleyerek futbolcuyu savundu.


Noel Paylaşımına Tepki Yağdı! ‘Müslüman…’

Bir Twitter kullanıcısı şöyle yazdı: “Dubai'de yaşıyorum. Burada tüm mağazalarda Noel ağaçları var. Tüm dükkanlarda Noel şarkıları çalıyor ama burası da Müslüman bir yer. Birleşik Krallık'ta bu kutlamaların 100 katını düşünün. Kızını arkadaşlarının yaşadığı neşe ve mutluluktan alıkoymasını mı bekliyorsunuz?”

Noel Paylaşımına Tepki Yağdı! ‘Müslüman…’

Salah, geçen yıl da Noel ağacının önünde eşi Maggi ve 2014 doğumlu kızı Mekke'yle fotoğrafını paylaşmış, Müslümanların büyük bir kısmının tepkisini çekmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap