SON DAKİKA



Haber > Spor > Niasse pişmanlığı

Niasse pişmanlığı

21 Ekim 2015 Çarşamba - 16:05




Sarı-Kırmızılılarda, sezon başında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun listesinde bulunan ancak transfer edilmeyen Niasse’nin Moskova’daki performansı





Galatasaray’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun, sezon başında yönetimden istediği ancak aldıramadığı oyuncuların takımlarında gösterdiği performans parmak ısırtıyor. Deneyimli çalıştırıcının listesinde bulunan eski öğrencisi Oumar Niasse; Lokomotiv Moskova’da 12 maçta 9 gol, 4 asist yaparak takımına katkı yaptı.Gösterdiği performansla Avrupa’nın gündemine oturan Senegalli oyuncu için Sarı-Kırmızılılar, devre arasında harekete geçecek. Aralık ayında Rusya Ligi’ne verilecek 3 aylık ara Galatasaray’ı bu transfer için umutlandırıyor. Sarı-Kırmızılı yönetim Hamzaoğlu’nun verdiği listedeki oyuncuları kiralık satın alma opsiyonuyla kadroya dahil etmenin hesaplarını yapıyor. Hamzaoğlu, Niasse transferinden ‘Akhisar’a benzeriz’ eleştirisinden çekindiği için vazgeçmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap