SON DAKİKA



Haber > Spor > Neymar uzatıyor!

Neymar uzatıyor!

15 Haziran 2015 Pazartesi - 13:42




Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar'ın, sözleşmesinin 2 yıl uzatılması konusunda Katalan devi ile anlaştığı belirtildi..





Neymar sözleşmesini uzatıyor. Barcelona'ya geldiği günden bu yana beklentileri boşa çıkarmayan ve takımın kilit oyuncusu konumuna ulaşan Brezilyalı yıldız Neymar'ın sözleşmesi uzatılıyor. İspanyol basınında yer alan haberde; Neymar'ın, sözleşmesinin iki yıl uzatılması konusunda Barcelona ile anlaşmaya vardığı ancak henüz imza atmadığı belirtildi.

Yeni sözleşmeyle birlikte Neymar'ın, Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin ardından takımda en çok kazanan isim olacağı ve yıllık ücretinin 12 milyon euroya çıkartılacağı kaydedildi. Öte yandan tarafların sözleşme fesih bedeli ile ilgili henüz bir anlaşmaya varamadığı, Barcelona'nın bu bedelin 250 milyon euro olmasını istediği vurgulandı. Neymar'ın Barcelona ile 2018'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap