SON DAKİKA



Haber > Spor > Neymar gidiyor!

Neymar gidiyor!

04 Nisan 2016 Pazartesi - 15:49




Barcelona mali krizle yüzleşirken, Fransa'nın prestijli gazetesi L'Equipe, PSG'nin Katalanlar'ın yıldız oyuncusu Neymar'ın 194 milyon euroluk serbest





24 yaşındaki oyuncu gelecekte Messi'nin tahtına aday olarak gösterilmesinin yanı sıra, bir çok kulübün de transfer listesinde bulunuyor. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın da önümüzdeki yaz döneminin marka transferi olarak hedeflediği Neymar'ın babası ile birlikte menajerliğini yapan Wagner Ribeiro'dan PSG fanatiklerini umutlandıran bir açıklama geldi. "Paris gibi bir yerde yaşayıp, PSG kalitesinde bir takımda oynamak her futbolcunun hayalidir" ifadelerini kullanan Riberiro, sözlerine Neymar'ın Barcelona'da şimdilik mutlu olduğunu belirterek devam etti. Gazete, ayrıca dünyanın en güçlü atak hattının Brezilyalı halkasının haftalık kazancı olan 281 bin euro'nun 373 euroya çıkabileceğini de yazdı.

"POGBA UĞRUNA SATILABİLİR"

Barça, yaşadığı mali kriz yüzünden anlaşması 2018'de sona erecek olan oyuncusunu satmayı düşünebilir. Juventus'ta forma giyen Paul Pogba ile yakından ilgilendiği bilinen Katalan ekip, bu uğurda da Neymar'dan vazgeçebilir. Öte yandan Luis Enrique, sezon sonunda orta saha hattını yenileyerek kulübün uzun süredir formasını giyen Andres Iniesta ile yollarını ayırmayı düşünebilir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap