SON DAKİKA



Haber > Spor > Nerede o Cardozo!

Nerede o Cardozo!

25 Şubat 2016 Perşembe - 12:27




Cardozo bu sezon sadece 17 maçta takımla birlikte sahaya çıkabildi ve bin 44 dakika forma giydi. Ve bunun sonucu olarak da 7 gol 2 asistlik bir istati





Oscar Cardozo’nun daha iki sezon önce bonservis bedeli 13 milyon Euro’ydu. Geçen sezon dönemin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun 5 milyon Euro bonservis bedeli, 1 milyon Euro menajerlik ücreti ve 2,5 milyon Euro yıllık garanti, 20 bin Euro’da maç başı ücret karşılığı Trabzonspor’a transfer edildiğinde birçok kesim bayram yapmıştı. Hava alanı taraftar gruplarıyla doldurulmuş, adeta insan seli, Paraguaylı oyuncuyu omuzlardan indirmemiş, “Fenerbahçe’nin elinden aldık, Aziz Yıldırım’ı dize getirdik” diye hava atılıyordu.

HER ŞEYE RAĞMEN GOL ATIYORDU

Bu büyük coşkuya karşın Oscar Cardozo kafalarda soru işaretiydi. Çünkü bel fıtığı oldu ve müzmin sakatlığından dolayı çok verimli olmasının mümkün olmadığı ve devamlılık konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağı belirtiliyordu. Cardozo, sahaya çıktığında, herkesin beklediği Benfica’daki oyuncudan eser yoktu ama yine de özellikle küçük maçlarda attığı gollerle dikkat çekiyordu. Attığı gollerle yine de taraftarı mutlu etme konusunda olumlu izlenim veriyordu. Yıldız oyuncu bu sezon o görüntüsünü bile mumla aratır hale geldi.

OYNADIĞI SÜRE VE GOLLERİ KATLAMIŞTI

Paraguaylı forvet Oscar Cardozo geçen sezon ligde 29 maçta forma giydi, 17 gol ve 1 asistle oynadı. Avrupa kupalarında 10 maçta 1 gol, Türkiye Kupası’nda ise 3 maçta 2 gol, 3 asistle dikkat çekti. Cardozo böylece 4 bin 40 dakika sahada kalıp, 20 gol 4 asistlik bir performans ortaya koydu. Bu sezon daha iyi oynaması bekleniyordu. Ama bu tam bir hayal çıktı. Çünkü Oscar Cardozo daha çok sakat olarak ya ülkesinde, ya da tribünde yer alarak, sahadaki takımı izlemek zorunda kaldı. Sahada oynadığında da beklentilerin çok altında bir görüntü verdi.


KEŞKE GEÇEN SEZONKİ GİBİ OLABİLSE

Oscar Cardozo, bu sezon başında, “Sakatım ve ülkemde ameliyat olacağım” diyerek çalışmalara geç katıldı. Ameliyat olmamıştı. Paraguaylı futbolcu şu ana kadar takımın 14 lig maçına çıktı ve 7 gol, 2 asistle oynadı. Avrupa’da 2 maçta gol ve aisst yapamadı. Türkiye kupasında da 1 karşılaşmada yer aldı. Bu maçta da Cardozo’nun esamisi okunmadı. Ne gol, ne de asisti vardı. Cardozo bu sezon sadece 17 maçta takımla birlikte sahaya çıkabildi ve bin 44 dakika forma giydi. Ve bunun sonucu olarak da 7 gol 2 asistlik bir istatistik tutturabildi.

SporYorum

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap