SON DAKİKA



Haber > Spor > Neler oluyor Usta!

Neler oluyor Usta!

14 Mayıs 2016 Cumartesi - 10:40








Hepimiz görüyor, izliyor ve yorumlamaya çalışıyoruz. Biliyoruz son zamanlarda Trabzonspor spor kamuoyunun gündemini camia olarak, futbol olarak meşgul etmiyor. Olsun Usta! Yine de bizler her ne olursa olsun Trabzonspor’un temsil ettiği insanlarız. Ve de bu takım hepimizi aynı ortak paydada buluşturan tek mutluluğumuzdur. Oysa bir şeyle oluyor Sayın Usta! Dün var, bugün Onur kalede yok. Hadi mutsuz diyelim. Esteban kalede topu eliyle tutmaktan imtina eder, ilk yarı 3-0... Sahada bir Mehmet Ekici, ne yaptığını bilen diyelim. O da hiç yokken rakibine kasıtlı hamle ve sarı kart... Son hafta yok, erken tatile! İşte Yusuf, vur tekmeyi rakibine ikinci, sarı karttan kırmızı kart... Bunlara bakarken, kahraman yaratılan Salih, vur rakibe, gör kartı! İlk yarı hakem bitiş düdüğünü çalar, Hami hoca oturmuş kulübede soyunma odasına gitmez. Dakika 51: 5-0... Rize maçında Cardozo yok, bu hafta ilk on birde. Ne oluyor Usta? Bir haftada dengeler böylesine çabuk değişebilir mi? Hani bir laf vardır: "Tatsız çorbaya tuz, akılsız kafaya söz kar etmez."

Sen Başkansın! Hiç böylesi görülmedi. Lakin derlemek, toparlamak senin ve yönetimin işidir. Sakın 'enkaz aldım' edebiyatına sarılma. Sana inanan insanları da yanıltırsın. Oysa biliyorsun seni ve de Trabzonspor’u bu hallerde düşüren tek olgu Bursa Arena Stadyumu’nun açılışı olmuştur ki 'emir demiri değil çiviyi bile kesmiştir'. Bu maçın sonucunun böyle olmasına takılma Başkan. Trabzonspor’un büyük borcu var deme! Buna lüksün yok. Bilerek, görerek, inanarak aldınız. Gelen gideni sorumlu tutar mantığını kamuoyuna yansıtma. Unutma ki Sayın Başkan Usta bu şehirde yalnızca senin seçilmen için devletin bakanı işini gücünü bırakmış gövde gösterisi ile salona girmiş, sana oy kullanmıştır. Üstüne üstlük devletin seçilmiş belediye başkanı da senin için divan kurulu başkanlığı yapmıştır. Hatta bağırıp çağırmaktan da sesi kısılmıştır.

Şimdi sana düşen yılmadan usanmadan proje üretmektir ki Trabzonspor’u bu girdaptan çıkartabilesin. Bir şeyler oluyor! Lakin bilen sensin. Başında sen varsın. Kamuoyu ile paylaş. Sakın "50. yılda şampiyonuz" deme. Piyasada hakiki bal yok! Artık Trabzon’da arı kovanı görmüyor, kovan da arıyı görmüyor. Hepimiz biliriz ki rüya görenler hayal görenlerden daha iyidirler Usta! Çünkü rüya görenler rüya gördüklerini bilirler. Ama hayal görenler hayal gördüklerinin farkında dahi değildirler. Bu sözü ben değil rahmetli eski Dışişleri Bakanımız Turan Güneş söylemiştir. Aman Başkan, bizi 50. yılda şampiyonluk hayallerine ortak etme. Bizim derdimiz bize yetiyor, kıyma bize Ustam! 7-0’lık hezimet seninle Trabzonspor’un tarihinde ilk kez yaşanmıştır. Halen acısını unutamadık.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap