SON DAKİKA



Haber > Spor > Nefes kestiler

Nefes kestiler

01 Aralık 2021 Çarşamba - 10:49




53 lise takımının büyük heyecana sahne olan karşılaşmalarının sonunda kızlarda Tevfik Serdar Anadolu Lisesi, erkeklerde ise Vakfıkebir Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi şampiyon oldu





TRABZON Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Trabzon İl-İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ve Masa Tenisi İl Temsilciliği’nin organizesinde düzenlenen Okulsporları Masa Tenisi Gençler (A) Kız/Erkek Turnuvası’nda şampiyonlar belli oldu. 53 lise takımının katıldığı müsabakalar sonunda kızlarda Tevfik Serdar Anadolu Lisesi, erkeklerde ise Vakfıkebir Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi Trabzon birincisi oldu.

HAYRİ Gür Spor Salonu’nda yapılan müsabakalara, merkez ve ilçelerden gelen çok sayıda yarışmacı öğrencinin yanı sıra okul arkadaşları ve veliler de büyük ilgi gösterdi. Birbirinden zevkli ve çekişmeli müsabakaların yaşandığı turnuvada öğrenciler hem spor yaptı, hem müsabaka heyecanı yaşadı, hem de bir süreliğine sınav stresinden uzaklaşıp yeni arkadaşlıklar edinme fırsatını yakaladılar.

DERECEYE girenler kız takımlarına ödülleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ozan Çetiner, Spor Şube Müdürü Yusuf Çebi, Masa Tenisi İl Temsilcisi Yunus Ali Civil ve Uluslararası Masa Tenisi MHK Üyesi A. Rahim Ayaz tarafından verildi. Erkekler ise ödüllerini, Ortahisar İlçe Müdürü Ecvet Kurt, Sürmene H. S. Yetmişbir AL Müdürü Koray Uçar ve Vakfıkebir AİHL Müdür Yardımcısı Barış İçöz’den aldı.

GENÇ KIZLAR (A)
1. Tevfik Serdar Anadolu Lisesi
2. Sürmene H. Sadri Anadolu Lisesi
3. Trabzon Sosyal Bilimler Lisesi
4. Vakfıkebir M. T. Anadolu Lisesi

GENÇ ERKEKLER (A)
1. Vakfıkebir Gülbahar Hatun A.L.
2. Vakfıkebir M. T. Anadolu Lisesi
3. Sürmene H. S. Yetmişbir A.L.
4. Çaykara Anadolu Lisesi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap