SON DAKİKA



Haber > Spor > Nedime Lütfiye rakip tanımadı

Nedime Lütfiye rakip tanımadı

02 Ocak 2024 Salı - 11:47




Artvin’de Yurtlar Arası Masa Tenisi İl Birinciliği’nde hem erkeklerde hem de kızlarda şampiyon Arhavi nedime Lütfiye Günal Yurdu oldu





KREDİ ve Yurtlar Genel Müdürlüğü, Yarışma ve Turnuvalar 2023-2024 Yılı faaliyet programında yer alan; Yurtlar Arası Masa Tenisi Artvin İl Birinciliği, Merkez Spor Salonu’nda yapıldı. Turnuvaya 5 erkek takımı ile 2 kadın takımı olmak üzere toplam 26 sporcu katıldı. Kadınlarda ilk sırayı Arhavi Nedime Lütfiye Günal Yurdu alırken, ikinci Artvin Çoruh Yurdu oldu. Erkeklerde de şampiyon Arhavi Nedime Lütfiye Günal Yurdu olurken, Artvin Yurdu ikinciliği, Artvin Şah Sultan Yurdu da üçüncülüğü elde etti. Dereceye giren takımlara kupa ve başarı belgelerini, Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Güneri, Şube Müdürü Mustafa Erkeleş ve Masa Tenisi İl Temsilcisi Nilay Altıntaş verdi. Şampiyon takımlar gruplarda Artvin’i temsil edecek.

HABER: EROL TAŞKIN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap