SON DAKİKA



Haber > Spor > Ne şov ama. Partiden notlar

Ne şov ama. Partiden notlar

18 Haziran 2016 Cumartesi - 11:11




İspanya basını Türkiye-İspanya maçını manşetlerine taşıdı





Türkiye galibiyetini manşetlerine taşıyan İspanyol basını Iniesta'nın harika performansını ve Arda Turan'ın ıslıklanmasını okuyucularına aktardı.

EURO 2016’da D Grubu mücadelesinde İspanya’nın Türkiye’yi 3-0 ile geçmesi İspanyolları coşturdu. İspanya medyası maça geniş ayırdı.

İSPANYA BASINI İNİESTA'YI KONUŞUYOR

Marca gazetesi, maçın canlı anlatımını yaparken, gollerin gelmesiyle ‘Türk hamamı’ başlığını kullandı. Marca maç sonunda da ‘İspanya harika gollerle son 16’ya kaldı, Ole Ole Ole’ ifadelerine yer verdi. Marca ayrıca Andres Iniesta’yı göklere çıkarıp, “Altın top Iniesta” başlığını tercih etti.

ARDA YUHLANDI İSPANYA SON 16'DA


AS gazetesi de panik halinden kurtulduklarını kaydedip, “Iniesta, Türkiye’ye karşı dans etti. Morata ve Nolito da bu şova katıldı, Arda yuhlandı, İspanya şimdiden ikinci turda” değerlendirmesini yaptı. Haberin devamında, ‘İspanya Avrupa Şampiyonası tarihindeki en rahat galibiyetini aldı” yorumları yapıldı.

El Mundo Deportivo da, “Nolito ve Morata ile Türkiye’ye yenen İspanya ikinci tura çıktı. Son şampiyon, son 16’da” dedi.

Fichajes internet sitesi ise, “Ne şov ama. Partiden notlar: Vicente Del Bosque’nin takımı son 16’da” cümlelerini yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap