SON DAKİKA



Haber > Spor > Ne gelen var ne giden

Ne gelen var ne giden

02 Temmuz 2016 Cumartesi - 10:30




Kamp dönemi yarın başlıyor, yönetim transferde beklenen adımı bir türlü atamıyor. Gelmeyen ve gitmeyen oyuncular yönetimin taraftar gözünde kredisini





GELECEK KAYGISI

Geçen sezon fırtınalı bir dönemden geçen Trabzonspor'da şu sıralar endişe hakim. Bunun nedeni de Muharrem Usta başkanlığındaki yönetimin transfer konusunda yaptığı açıklamaların arkasında duramaması ve henüz somut bir adım atamaması. Başkan Usta'nın özellikle sosyal medyadan yaptığı açıklamaların havada kalması camiada gelecek kaygısı uyandırdı. Öncelikle iç transferde geçen sezon alınan tarihi hezimetlerde rol oynayan birçok futbolcunun takımda tutulması, buna karşın dış transferde verilen sözlerin şu ana kadar yerine getirilememesi eleştiri oklarını yönetime çevirdi. Usta sık sık sağduyu ve sabır çağrısı yapıyor ancak icraatta sınıfta kalıyor.

MAZERET ÜSTÜNE MAZERET

Slovakya’da yarın başlayacak olan kampa genç oyuncu ağırlıklı gidilmesi kafalarda soru işareleri oluşturuyor. 2015-16 sezonunun özellikle son haftalarında şans bulan ancak takımın aldığı ağır yenilgiler sonrası tefe konulan genç oyuncuların Ersun Yanal’ın elinde nasıl bir seviyeye gelecekleri merak konusu. İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan bayrağı devraldıktan sonra her defasında kulübün ekonomik anlamda dip yaptığına vurgu yapan, çekilecek kredilere bel bağlayan Usta’nın sürekli mazeret üretmesi de ayrı bir sorun kaynağı. Takımdan gönderilmesi düşünülen futbolcular konusunda söylemlerle eylemlerin birbiriyle örtüşmemesi de eleştiri konusu.

RUH VE KALİTE OLMALI


Transfer konusunda kısır döngü yaşayan Bordo-Mavili yönetimin takımı yeni sezona yetiştirip yetiştiremeyeceği ise şimdilik soru işareti. Camiada, geçen sezon Hami Mandıralı idaresindeki takımın yarattığı hayal kırıklıklarının Ersun Yanal'la mutluluğa dönüşemeyeceği, zira Yanal'ın elinde sihirli değnek olmadığı görüşü hakim. Birçok taraftar, geçen sezonki kaotik ortamın tekrarlanmaması için kulüp yönetiminden kararlı ve sağlam adımlar atmasını bekliyor. Taraftarlar, "Biz Trabzonspor ruhunu ve kalitesini armasında taşıyacak futbolcuların transfer edilmesini bekliyoruz. Yine soğuk duş etkisi yapılacaksa hiç durmasınlar, gitsinler" diyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap