SON DAKİKA



Haber > Spor > Ne Ekici'ymiş arkadaş

Ne Ekici'ymiş arkadaş

18 Ocak 2017 Çarşamba - 09:15








Trabzonspor olarak işi gücü bıraktık Mehmet Ekici'nin peşine düştük. Sanki başka hiçbir derdimiz yokmuş gibi Ekici bey hangi takıma gidecek onu düşünüyoruz. Gören de takımın durumu çok iyi, mali olarak FIFA’nın kıskacında değil  falan zanneder. Bu adamın sezon sonu mukavelesi bitiyor mu? Bitiyor. Artık Trabzonspor’da oynamak istemiyor mu? İstemiyor.

Gönlü Fenerbahçe'den mi yanaymış beyefendinin. E bırak sat gitsin. Beşiktaş ile bu samimiyet nereden geliyor, babanın oğlu mu? Şimdi adam çekti gitti, sezon sonu elini kolunu  sallaya sallaya 'çav bella' diyecek sana. Ne zorluyorsun? Fenerbahçe desen ayrı bir matrak konusu. Ya sen şampiyon olmak için Mehmet Ekici'ye kaldıysan vay haline.

Bu adam Messi de biz mi anlayamadık? Top duracak da Mehmet Ekici vuracak da ben göreceğim de... Kötü oyuncu mu elbette değil. Ama restleşmeye DEĞMEZ.

Sen şampiyonluk kavgası yaptığın takıma oyuncu vermem diyorsan, Aatıf’ı niye istiyorsun diye de sorarlar adama. Kulüpte delikli kuruş olmadığını sağır sultan bile duymuşken, Mehmet'i sezon sonuna kadar kadro dışı bırakmanın kime ne faydası var?

Hem oynatamayacaksın, hem satmayacaksın. He bu arada Mehmet Ekici Ofspor'a bile kiralasanız oynamıyorum demiş. Vay arkadaş analar ne delikanlılar doğuruyor. Koskoca Trabzonspor'u tehdit ediyor bir oyuncu. O zaman ben de sana diyorum ki, hadi bakalım oynarsan adam değilsin...


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap