SON DAKİKA



Haber > Spor > N'Doye'ye sağlam destek!

N'Doye'ye sağlam destek!

01 Ekim 2015 Perşembe - 10:34




Dame N’doye’ye Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, “Biz senin kaliteni biliyoruz. Hiçbir şeyi kafana takma, çık işini yap. İnanıyorum ki taraftarların b





Ligde geride kalan 6 haftada golle tanışamayan Dame N’doye’ye en sağlam destek, kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan geldi. Konyaspor maçı öncesi günlerdir Trabzon’da kamp kuran başkan Hacıosmanoğlu’nun, moralini oldukça bozuk gördüğü Senegalli futbolcuyla baş başa bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Başkan Hacıosmanoğlu’nun Dame N’doye’ye sahip çıkarak, “Her futbolcunun başına gelebilecek bir durumla karşı karşıyasın. Sen moralini bozma. Bu günler geçecek” dediği seslendirildi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, “Biz senin kaliteni biliyoruz. Hiçbir şeyi kafana takma, çık işini yap. İnanıyorum ki taraftarların beklentisine kısa sürede cevap vereceksin. Bir gol atarsan gerisinin geleceğine de eminiz. Biz sonuna kadar arkandayız” diyerek, N’doye’yi motive ettiği belirtildi. Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu’nun Konyaspor maçından zafer beklediğini de aktardığı kaydedildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap