SON DAKİKA



Haber > Spor > N'Doye çıkmazı!

N'Doye çıkmazı!

28 Haziran 2016 Salı - 11:41




Geçtiğimiz sezon İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimi tarafından büyük umutlarla ve yüksek bir bedelle Trabzonspor’un kadrosuna katılan Dame N’doye, beklent





Geçtiğimiz  sezon İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimi tarafından büyük umutlarla ve yüksek bir bedelle Trabzonspor’un kadrosuna katılan Dame N’doye, beklentileri karşılayamamış ve İngiltere PremierLigi ekiplerinden Sunderland’a kiralanmıştı.  Aynı futbolcu gittiği İngiliz takımında da istenenin çok altında oynayınca piyasasını kaybetti. Bu sezon mutlaka gönderilecek isimler arasında gösterilen N’doye’den henüz hiçbir ses çıkmaması büyük endişe yaratıyor.

KOPENHAG İSTİYOR AMA!...

Trabzonspor’a 3 milyon 300 bin Euro bonservis bedeli ve 2,5 milyon Euro da yıllık ücret karşılığında gelen Dame N’doye ile yolların ayrılması gerektiği düşünülürken, kulübün kasasına da bir miktar paranın girmesi hedefleniyor. Ancak şu ana kadar kulübe N’doye için çok ciddi bir teklif gelmedi. Eski kulübü Kopenhag, bu ismi yeniden kadrosuna katmak isterken, düşük ücret önermesinden dolayı sorun yaşanıyor. N'doye cephesindeki bu sessizlik, “Yine elde mi kalacak?” sorusuna neden oluyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap