SON DAKİKA



Haber > Spor > Nasıl başlarsak öyle biter!

Nasıl başlarsak öyle biter!

11 Ağustos 2015 Salı - 09:27




“Lige moralli başlamak önemli” diyen Şota, “Bursaspor karşısında alacağımız 3 puan, hem güvenimizi arttırır hem de camiamızın bize olan inancını” diye





Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze Bursaspor maçına büyük önem veriyor. İlk maçların her zaman zor olduğunu belirten Gürcü teknik adam, futbolcularını motive etmeye çalışıyor. Hedeflerinin zirve mücadelesinde yer almak olduğunu belirten deneyimli hoca, “Bursaspor karşısında alınacak galibiyet takım üzerindeki moral motivasyonu artıracaktır” diye konuştu. Lige moralli başlamanın önemine değinen Şota, “Bursaspor karşısında alacağımız 3 puan hem güvenimizi artırır hem de camiamızın bize olan inancını. İyi başlamak önemli. Sahada kazanmak için her şeyini ortaya koyan bir kimlikte mücadele etmemiz gerekiyor. Futbolcularım taraftarlarımızı mutlu etmek adına aldıkları sorumluluğu yerine getireceklerdir. Taraftarlarımızdan bize destek olmasını istiyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap