SON DAKİKA



Haber > Spor > Nasa üssü gibiyiz

Nasa üssü gibiyiz

31 Mayıs 2016 Salı - 16:57




Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Takımın EURO 2016 Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya kampında basın mensuplarıyla bir





Ekibinin sürekli çalıştığını belirten Terim, "Ekibimdeki arkadaşlar her akşam bana brifing veriyor. Bilimsel bir çalışma içindeyiz. NASA üssü gibiyiz. Herkesin verileri sürekli kontrol altında tutuluyor. Çok uyumlu bir ekibiz." dedi.

"Tecrübelerini aktaracaklar"

Tuncay ve Nihat gibi oyuncuların kendilerine katkı sağlayacaklarını belirten tecrübeli teknik adam, "Tuncay ve Nihat teknik birimde, Tümer ise idari kısımda görev yapıyor. Turnuva sonrası da devam edebilirler. Hatta sayıları çoğalabilir. Burası onlar için büyük deneyim. Bu tecrübelerini turnuva sonrası kursiyerlere de aktarmalarını istiyorum." şeklinde konuştu.

Terim'in açıklamaları şu şekilde:

"Demek ki iyi futbol oynuyoruz ki tribünler doluyor. Nereye gidiyorsak dolu tribünler önünde oynuyoruz. Maçları Anadolu'ya almak çok iyi oldu.


'İyi jenerasyon yakalandı' diyorlar ama jenerasyon yakalanmaz. Kadroyu teknik adam seçiyor. İyi futbolcuyu seçtiğiniz taktirde iyi kadro olur.

İstiklal marşınızın ıslıklanmamasını istiyorsanız sizin de rakip marşı ıslıklamamanız gerekir. Büyüklük budur. Büyük ülke bu demektir. Karadağ ve İsveç maçlarında rakip marşlar alkışlandı.

Kapalı gişe oynuyoruz. 29 mayıstaki maçta kafamda soru işaretleri vardı ama tribünler yine doldu.

Fenerbahçe - Galatasaray maçı sonrası 'Antalya'da seyirci ilgisi azalabilir mi' diye düşündük ama stat doluydu. Son bir yıldır kapalı gişe oynuyoruz.

İyi futbolcu her mevkide oynar. Artık sadece fiziki güç yetmiyor. Her türlü özelliğin olması gerekiyor. Teknik, fizik gibi tüm unsurların bir arada olması gerekiyor.


96'dan 2016'ya kadar organizasyon anlamında çok geliştik. UEFA da gelişti. Örneğin 2008'de kaldığımız otellerden statlara otobüs ile gidiyorduk. Şimdi Marsilya'da yakın yerdeyiz. Nice hariç Paris ve Lille'e özel uçakla gideceğiz.

Süper Lig her geçen gün daha iyiye gidiyor. Kişiler ve takımlar ürettikleri taktirde gelişirler."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap