SON DAKİKA



Haber > Spor > Napoli'nin yeni Maradona'sı, rekor bedelle Newcastle United'a gidiyor

Napoli'nin yeni Maradona'sı, rekor bedelle Newcastle United'a gidiyor

17 Temmuz 2023 Pazartesi - 14:48




Napoli'nin yıldızı Khvicha Kvaratskhelia için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Newcastle United'ın Khvicha Kvaratskhelia için Napoli'ye 95 milyon Euro'luk teklif yaptığı iddia edildi.





Napoli'de harika bir sezon geçiren ve 33 sene sonra gelen şampiyonluğun mimarları arasında yer alan Khvicha Kvaratskhelia'nın adı transfer dedikodularına karışmaya devam ediyor. Gürcü yıldız için son iddia ise Newcastle United oldu.

İngiltere Premier Lig'de 2022-23 sezonunda iyi bir performans sergileyen ve Şampiyonlar Ligi biletini kapan Newcastle United'ın Napoli taraftarlarının 'Kvaradona' lakabını verdiği Khvicha Kvaratskhelia için harekete geçtiği belirtildi.

KHVICHA KVARATSKHELIA İÇİN 95 MİLYON EURO'LUK TEKLİF İDDİASI

Suudi Arabistan basınında yer alan haberde Newcastle United'ın 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu için Napoli'ye 95 milyon Euro'luk teklif yaptığı kaydedildi.

Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'in söz konusu teklife henüz bir cevap vermediği haber detayında yer aldı.


43 MAÇTA 31 GOLE KATKI VERDİ

Napoli'nin şampiyon tamamladığı sezonda Serie A ve Şampiyonlar Ligi'nde 43 maça çıkan Khvicha Kvaratskhelia 14 gol, 17 asistlik istatistik yakaladı.

11.5 MİLYON EURO'YA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Napoli 22 yaşındaki futbolcuyu Dinamo Batumi'den 11.5 milyon Euro karşılığında transfer etmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap