SON DAKİKA



Haber > Spor > Mustafa Yumlu garanti verdi

Mustafa Yumlu garanti verdi

16 Temmuz 2015 Perşembe - 10:48




Şota Arveladze’nin gelişiyle birlikte yeniden doğan başarılı savunma oyuncusu, Differdange 03’ün işini ilk maçta bitireceklerini iddia etti.





Trabzonspor’da teknik direktörlük görevine Şota Arveladze’nin gelişi ile ikinci baharını yaşayan Mustafa Yumlu Differdange 03’e şans tanımıyor. Rakiplerinin işini ilk maçta bitireceklerini ifade eden deneyimli savunma oyuncusu, “Rakibi asla hafife almıyoruz. Sahaya çıkıp kendimize yakışan oyunu ortaya koyarak ikinci maç öncesi avantajlı bir skor elde edeceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu. Bordo-Mavili kulüpte kendine yeni bir sayfa açtığını söyleyen Mustafa Yumlu, “Ben Trabzonspor sevdalısı biriyim. Geçmişte ne yaşanmışsa yaşansın hepsi geride kaldı. Önemli olan Trabzonspor’dur, gerisi teferruattır. Herkes bunu böyle bilsin. Kulübümün başarısı için elimden geleni yapacağım. Taraftarlarımıza güzel günler yaşatacağız” dedi.

Şampiyonluk yarışında olacağız

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın yıldız isimleri kadrolarına katmalarının gözlerini korkutmadığını dile getiren Mustafa Yumlu, “Şampiyonluk yarışında en az onlar kadar iddialıyız. Lig başladığında bu sözlerimizin sadece lafta kalmayacağını elde edeceğimiz başarılarla herkese göstereceğiz. Trabzonspor zirve heyecanının her anında olacaktır” dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap