SON DAKİKA



Haber > Spor > Mustafa Reşit Akçay'ın sağlık durumu nasıl?

Mustafa Reşit Akçay'ın sağlık durumu nasıl?

22 Haziran 2021 Salı - 14:43




Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, solunum yolu şikayeti nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Akçay'ın tedavi gördüğü hastaneden konuyla ilgili açıklama geldi.





Solunun yolu şikayeti ile hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın son durumuyla ilgili hastaneden açıklama geldi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi Başhekimliği'nden yapılan açıklamada, Akçay'ın genel durumunun ciddiyetini koruduğu ve entübe edilmiş halde tedavisinin devam ettiği kaydedildi.

İşte yapılan açıklama;

Solunum yetmezliği nedeniyle halen yoğun bakım ünitemizde takip edilmekte olan hastamızın, solunum sıkıntısının derinleşmesi nedeniyle önce solunum cihazına bağlanmış, takiben kalp akciğer makinesine (ECMO) bağlanarak yaşamsal fonksiyonları kontrol altına alınmıştır. Hastamızın genel durumu ciddiyetini korumakta olup, halen yoğun bakım ünitemizde takip ve tedavisi devam etmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap