SON DAKİKA



Haber > Spor > Mustafa Reşit Akçay Ankaragücü gerçeğini açıkladı!

Mustafa Reşit Akçay Ankaragücü gerçeğini açıkladı!

28 Haziran 2020 Pazar - 13:35




Mustafa Reşit Akçay'ın kendi isteğiyle Ankaragücü'nden ayrılmadığı ortaya çıktı





Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay‘ın çalıştırdığı Ankaragücü takımından Trabzonspor maçı öncesi şok bir kararla ayrılması futbol kamuoyunu şaşırttı . MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayırdıklarını 23 Haziran günü duyurdu.

Ankaragücü başkanı Fatih Mert yaptığı açıklamada Akçay'ın da ayrılmak istediğini söyledi. Ancak Akçay yaptığı açıklamada bu iddiayı yalanladı.

Akçay,  şu açıklamalarda bulundu:

“Her antröner gibi ben de bir çok defa ligimizi değerlendirdiğim konuşmalar yaptım, ki, her antrenör kim şampiyonluğa oynar-oynuyor konusunda bir kaç laf mutlaka eder. Bir çok antrenör de Trabzonspor’u favori bulmuştur. Bu bilinen bir şey. Üstelik Ankaragücü ile Trabzonspor kardeş kulüptür. Bir hafta önce menajerim Emre Yıldız aradı. Ankaragücü tesislerinin altında Aspava’nın karşısında İkram kafede oturduk. Ankaragücü başkanı benim Trabzonspor’un şampiyonluğuyla ilgili daha önce ettiğim lafları hatırlatıp, Yıldız’a ‘Ankaragücü taraftarı bu ifadelerden çok rahatsız. Reşit Akçay’la artık çalışamayacağız’ demiş.”

– Siz ayrıldınız diye söylentiler var?


Hayır yönetim gönderdi.

– Ama yakın zamanda Alanya teknik direktörü de Emre Belözoğlu da Trabzonspor’u şampiyonluğun favorisi gördüğünü açıklamıştı.

Evet bir çok teknik adam bu yorumu yaptı ama gönderilen ben oldum.

Veryansın TV

Beğendim
4
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap