SON DAKİKA



Haber > Spor > Mustafa hoca haklı

Mustafa hoca haklı

13 Şubat 2014 Perşembe - 09:23




Trabzonspor'daki görevinden ayrılan teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın, "Bazı oyunculara kefil olamam" sözü için Bordo- Mavili kulübün genel sekre





Güney, "Mustafa hoca bunu söylüyorsa mutlaka bildiği vardır. Bazı futbolcular duygusal yapıları ve hırsları nedeniyle kendilerine haklarının verilmediğini düşünmüşlerdir. Ama Mustafa hoca kesinlikle kimseye haksızlık yapmaz. Futbolcu kaynaklı bazı sorunlar yaşanmıştır" diye konuştu. Güney, "Bazı oyuncular kadro dışı kaldıkları halde paralarını alıyor. Evlerine ekmek parası götürüyorlar. Fakat bu futbolcu gidip rapor alıyor. Bana rapor geliyor ve bu rapor tamamıyla sahte. Biz ona ‘şu yan sahada çalışacaksın’ diyoruz. Çalışmıyor ve o süre içerisinde 2 trilyon, 3 trilyon parasını almaya devam ediyor" diye konuştu. Güney’in bahsettiği isimlerin takımdan gönderilmeden önce kadro dışı kalan Volkan ve Batuhan olduğu belirlendi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap