SON DAKİKA



Haber > Spor > Mustafa Denizli sıkıntıda!

Mustafa Denizli sıkıntıda!

09 Mart 2017 Perşembe - 08:35




Göreve gelirken oyuncuların alacağının ödeneceğine dair söz alan ve takıma da bunu ileten Mustafa Denizli, yönetim adım atmayınca Eskişehirli futbolcu





skişehirspor’un başındaki 3. maçından da beraberlikle ayrılan efsane teknik adam Mustafa Denizli’nin sıkıntısı ortaya çıktı. Teklif aldığında yönetimle, kendi parasından önce oyuncuların parasını konuşan tecrübeli hocanın, futbolcuların geciken alacaklarının ödenmesi şartını koştuğu ve bunun için de 15 günlük söz aldığı öğrenildi. Takımda 7 aydır alacaklarında sorun yaşayan oyuncuların bu problemlerinin giderilmesini isteyen Denizli’ye verilen söz gerçekleşmedi. Göreve geldiğinde yaptığı toplantıda futbolculara bu konunun halledileceğine dair söz veren başarılı teknik adam, hal böyle olunca takıma mahçup oldu.

Erkan dönüyor

Giresun deplasmanına gidecek olan Kırmızı-Siyahlılar’da Denizli’nin, başkan Halil Ünal’la bir kez daha görüşüp bu konunun çözüme kavuşturulmasını isteyeceği gelen haberler arasında. Bu arada geçen hafta kadro dışı kalan ve bu hafta başı takıma dönen Erkan Zengin’in de Giresun’da ilk 11’deki yerini alacağı belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap