SON DAKİKA



Haber > Spor > Mustafa Cengiz'den 'devam' kararı

Mustafa Cengiz'den 'devam' kararı

25 Mart 2019 Pazartesi - 16:06




Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Hukuki mücadelemize tüm alanlarda ve tüm boyutlarda girişecek ve onları sürdüreceğiz" dedi.





Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, kulübün olağan mali genel kurulunda yaşanan gelişmelerle ilgili Türk Telekom Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Mustafa Cengiz'in açıklamaları şöyle:

"GALATASARAYLILARI İTİDALLİ OLMAYA DAVET EDİYORUM"




"Cumartesi günü kamuoyunda ve G.Sarayımızda çok tartışma yaratan bir genel kurulu tamamladık. Huzur ve bütünlük içinde başlayan genel kurulumuzun bu tartışmalara mahal vereyecek şekiklde sonlanmasını isterdik. Yönetim olarak mali anlamda yadsınamayacak başarılara imza attık. Bizleri yakından izleyenler mali, sportif ve idari yapılanmayı nasıl sistematize ettiğimizi bilirler. Bu tartışmaların şampiyonluğa yürüyen takımımıza ve kulübümüze zarar vereceğini açıktır. Galatasaraylıları itidalli olmaya davet ediyorum."

"GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ"




"G.Saray Başkanı olarak tüm kamuoyuna açıkça ilan ediyorum ki ben bana oy veren, oy vermeyen herkesin başkanıyım. G.Saray'ın yüce menfaatleri uğruna gereken her şeyin yapılacağında camiamızın endişesi olmasın. Görevimizin başındayız. Haksız kararlara karşı hukuki mücadelemize tüm alanlarda girişeceğiz ve bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Tüm G.Saraylılar müsterih olsun, emanetiniz emin ellerdedir."

Mustafa Cengiz kısa süren açıklaması sonrası soru almadan basın toplantısını bitirdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap