SON DAKİKA



Haber > Spor > Muslera'nın yerine Valdes

Muslera'nın yerine Valdes

02 Ağustos 2015 Pazar - 16:10




Transfer çalışmalarını sessiz sedasız sürdüren Galatasaray'la ilgili bomba bir iddia geldi.





Victar Valdes seferberliği... Transfer çalışmalarını sessiz sedasız sürdüren Galatasaray'la ilgili bomba bir iddia geldi. AS gazetesinin haberine göre Sarı-Kırmızılıların hedefindeki isim Victor Valdes. Gazete, Muslera ile pek çok Avrupa devinin ilgilendiğini, Galatasaray'ın da Uruguaylı kaleci için bazı takımlarla görüşmeler yaparken Valdes'le de temas kurduğunu yazdı.

Manchester United'da teknik direktör Louis Van Gaal ile atışan ve bileti kesilen İspanyol kalecinin de Türkiye ve Galatasaray seçeneğine sıcak baktığı ifade edildi. Altyapısından çıktığı ve 2002 yılından 2014'e kadar Barcelona kalesini koruyan 33 yaşındaki file bekçisi, 2014'te sözleşmesi uzatılmayınca bedelsiz bir şekilde Manchester'a imza attı. İngiliz ekibiyle bir yıl daha sözleşmesi bulunmasına karşın Valdes'in transferinin bedelsiz gerçekleşebileceği öğrenildi. Tecrübeli kaleci, geçen sezon Manchester ekibiyle U21 takımında 3 maça çıkarken, Premier Lig'de 2 maça çıktı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap