SON DAKİKA



Haber > Spor > Muslera taraftara seslendi

Muslera taraftara seslendi

12 Aralık 2015 Cumartesi - 13:09




Beşiktaş maçı öncesi taraftarlara seslenen Muslera, “Derbi geleceğimiz açısından çok önemli. Sahadan galip ayrılan biz olacağız” diye konuştu.





Taraftara mesaj yolladı... Galatasaray’ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, kritik Beşiktaş derbisi öncesi açıklamalar yaptı. Muslera, her derbinin özel bir anlam taşıdığını ancak bu maçın ekstra önemli olduğunu vurguladı. 29 yaşındaki yıldız, “Derbiler hem kulüpler, hem futbolcular, hem de taraftarlar için çok özel maçlardır. Takımların ligdeki yeri neresi olursa olsun bu maçlarda favori olmaz. Fakat bu derbi geleceğimiz için çok önemli. Kesinlikle kazanmak istiyoruz. Moralliyiz ve sahadan galip ayrılan biz olacağız” ifadelerini kullandı.

HOCAMIZA ALIŞIYORUZ

Muslera, Hamza Hamzaoğlu’nun ardından göreve gelen Mustafa Denizli hakkında da konuştu. Tecrübeli eldiven, “Hocamız kısa bir süre önce bizimle çalışmaya başladı. Her geçen gün ona daha fazla alışıyoruz. Bu alışma süreci kısa süre sonra tamamen bitecek ve takımın performansı yükselecek. Mustafa Denizli’nin sadece Galatasaray’da değil, Türk futbol tarihinde çok önemli bir yeri var” dedi. Muslera, sosyal medya üzerinden kendisine sürekli destek veren futbolseverlere de teşekkür etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap