SON DAKİKA



Haber > Spor > Muslera kafaya takmıyor

Muslera kafaya takmıyor

18 Eylül 2016 Pazar - 12:47




Yeni kaleci hocası Hoek’le çalışmak istemediği iddia edilen Muslera, bu haberlere kulak asmıyor. Uruguaylı file bekçisi, “Bizi yıpratmak için ellerind





Aslan’ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera için, yeni kaleci antrenörü Hoek’le anlaşamadığı ve çalışmak istemediği iddiası ortaya atılmıştı. Ancak Uruguaylı file bekçisi, bu iddiaların kesinlikle gerçeği yansıtmadığını belirtti.

“Bizi yıpratmak için ellerinden geleni yapıyorlar” diyen Muslera, “Artık sadece gülüp geçiyorum. Bu tür haberlere alıştım artık diyebilirim. Biz burada bir aile ortamı içinde çalışıyoruz. Hepimiz saygı ve sevgi çerçevesinde işimizin gereklerini yerine getiriyoruz. Bunun dışında en ufak bir problem bile yok. Gerçekten bu tür haberler nasıl çıkıyor anlam veremiyorum” ifadelerini kullandı.

‘Şampiyonluk ortamı hazır’

Muslera ayrıca, bu sezon şampiyonluğu yakalamak için ihtiyaç duydukları ortama da sahip olduklarını söyledi. Geçen sezon zorlu bir süreç geçirdiklerini kaydeden deneyimli eldiven, “Çok sayıda hoca değişikliği takıma zarar verdi. Ama artık istikrar sağladığımıza inanıyorum. Üst üste gelen kupalar da bunun bir göstergesi. Umarım devamı da gelecektir” açıklamasını yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap