SON DAKİKA



Haber > Spor > Muslera gidiyor Ospina geliyor

Muslera gidiyor Ospina geliyor

19 Eylül 2015 Cumartesi - 16:08




İngiliz basını, Galatasaray'ın Muslera'yı satarak yerine Arsenal'in kalecisi David Ospina'yı alacağını yazdı.





Muslera ayrılıyormuş... İngiliz basını, Finansal Fair Play konusunda sıkıntı yaşayan Galatasaray'ın Fernando Muslera'yı satarak yerine Arsenal'in kalecisi David Ospina'yı alacağını yazdı. Arsenal, hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Zagreb karşısında şok bir mağlubiyet aldı. Petr Cech'i yedek bırakan ve kalede David Ospina'ya görev veren Arsene Wenger pişman oldu. 

Sezon başında Wojciech Szczesny'yi Roma'ya veren ve Chelsea'den Petr Cech'i transfer eden Arsenal'de, Kolombiyalı kaleci yine 2. kaleci konumuna düştü. Cech'in arkasında forma şansı bulamayacağını bilen Ospina ayrılmaya sıcak bakıyordu fakat Arsenal, oyuncunun Copa America'da sergilediği performansın ardından oyuncu için istediği ücreti artırdı ve 27 yaşındaki kaleci takımda kaldı.

OSPİNA SICAK BAKIYOR 

Daily Mail gazetesi, Muslera'nın yerine kaleci arayan Galatasaray'ın David Ospina ile ilgilendiğini haber yaptı. Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin ilgilendiği oyuncu, sürekli olarak forma giymek istediği için ayrılığa sıcak bakıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap