SON DAKİKA



Haber > Spor > Muslera darbe girişimini anlattı

Muslera darbe girişimini anlattı

16 Temmuz 2016 Cumartesi - 16:27




Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, İstanbul'a indikten 15 dakika sonra başlayan darbe girişimini anlattı.





Uruguay Milli Takımı ile Copa America’da mücadele ettiği için izinli olan Galatasaray’ın kalecisi Fernando Muslera, İstanbul’a indiğinde yaşadıklarını anlattı. Darbe girişiminin uçaktan indikten 15 dakika sonra gerçekleştiğini söyleyen Muslera, “Şaşırdım… Montevideo’dan geldim ve bir süre sonra askerler havaalanını kapattı” dedi.

Fernando Muslera, eve gittikten sonra telefonunun susmadığını da ekleyerek şunları söyledi: “Eve geldim ama herkes beni arıyor, neler olduğunu anlatmak çok zor ama insanlar sokağa çıkmış durumda… Havaalanında askeri araçlar da gördüm, birçok insan da oraya gitti. Neler olup bittiğini gerçekten anlayamıyorum. Ne olacağı konusunda bir işaret yok. İsviçre’ye gitmek zorundayım ama İstanbul’da da kalabilirim, durum karışıklaşırsa burada olacağım.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap