SON DAKİKA



Haber > Spor > Murat Akın; 'Tebrik bile etmediler!'

Murat Akın; 'Tebrik bile etmediler!'

Karadeniz Özel

14 Mayıs 2019 Salı - 18:59




Kelkit Hürriyetspor Onursal Başkanı Murat Akın'dan zehir zemberek sözler





Bölgesel Amatör Lig’de grup şampiyonu olduktan sonra 3. Lig'e yükselme maçında Ordu’da Yozgatspor’u penaltı atışları sonucu mağlup ederek tarihinde ilk kez 3. Lig'e çıkma başarısı gösteren Kelkit Hürriyetspor şampiyonluğunu istediği gibi kutlayamamanın eksikliğini yaşıyor.

Onursal Başkan Murat Aydınlı bu konuda açtı ağzını yumdu gözünü. Vefasızlıktan yakınan Aydınlı, "Şampiyon mu olduk, zulüm mü gördük bilmiyorum. Şampiyonluğumuzu şöyle doyasıya yaşayamadık" dedi.

ÖNEMLİ OLAN TESİSLER

Onursal başkan Akın şunları kaydetti: “Şu ana kadar kimse bize destek vermedi. Bıraktım dedim. Telefonlarım susmadı. 'Aman başkan bırakma' diyorlar. Futbolun içerisinden gelen biri olduğum için futbol da beni bırakmıyor. Vefasızlık diz boyu. Yıllar sonra böyle bir fırsat yakaladık. Hedefimiz 3. Lig'i iyice tanımak ve burada kalıcı olmak. Stadımız çok kötü, burayı yenilemek istiyoruz. Futbolcularımızın kaldığı yer iyi değil. Şu anda bir otel kiraladık. 3.Lig'e çıkmak önemli değil. Önemli olan tesisler kazandırmak.”

HAVASINDAN GEÇİLMİYOR

Kulübe destek gelmediğini söyleyen Murat Akın, "Kelkit’in en zengin iş adamı Aydın Doğan bile kulübe cüzi miktarda bir yardımda bulundu. Ama havasından geçilmiyor. Ne milletvekili ne Kaymakam ne emniyet müdürü ne bürokratlarımız ne de iş adamlarımız bizleri tebrik bile etmediler. Türkiye’de Kelkit’in adını duyurduğumuz halde kulübe toplanan para 90 bin TL, bunun iki katını ben tamamladım, futbolcularımıza ve teknik ekibe prim verdik" ifadelerini kullandı.

ÖNCELİĞİMİZ ULAŞ HOCA

Gelecek sezon Ulaş Ulusan ile yola devam etmek istediklerini ifade eden Onursal Başkan Akın, bu konuyla ilgili ise şu açıklamayı yaptı: "Ulaş hoca ile iyi bir ivme yakaladık. Kendisi ile masaya oturmak istiyoruz. Anlaşırsak yolumuza hocamızla devam edeceğiz, anlaşamazsak alternatif hocalar var. Onların biriyle oturup anlaşıp yola çıkacağız. Bizim öncelikli hedefimiz Ulaş hocadır.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap