SON DAKİKA



Haber > Spor > Murat Akın, Bırakın topu kimi tutsa öper

Murat Akın, Bırakın topu kimi tutsa öper

16 Mayıs 2020 Cumartesi - 13:58




TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden 1954 Kelkit Belediyespor’da Onursal Başkan Murat Akın, liglerin yeni açıklanan takvimiyle ilgili görüşünü dile getirdi.





Akın, “Mart ayında söylediğimin arkasındayım. Kesinlikle insan sağlığını düşünmeyen zihniyetler, yine yanlış bir karara imza attılar. Bu ligler tescil edilmelidir. Başkanlar, yöneticiler, futbolcular, teknik direktörler, virüse yakalandılar. Bizim yetkililer görmezden geliyorlar. Spor adamlarının açıklamalarını, feryatlarını duymuyorlar” diye konuştu.

AKIN, “Kafalarına göre kural koymuşlar. Vay efendim top öpülmeyecekmiş, ellenmeyecekmiş… Düşünün bir oyuncu müthiş bir gole imza atmış, ya da lideri yenmiş bir takımın oyuncusunun sevincini düşünebiliyor musunuz? Ya da son dakikada penaltı kurtaran kaleciyi? Bırakın topu o esnada kimi tutsa öper. Bunun heyecanını futbol oynayanlar bilir. İlla oynatacaklarsa Allah hayırlısını versin. Sağlıklı bir şekilde liglerin tamamlanması en büyük temennimiz. Ne diyelim. Hayırlısı olsun” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap