SON DAKİKA



Haber > Spor > Murat Akın; 'Ben apacağımı fazlasıyla yaptım'

Murat Akın; 'Ben apacağımı fazlasıyla yaptım'

Karadeniz Özel

07 Mayıs 2019 Salı - 16:51




Kelkit Hürriyet'in şampiyon olmasında başrol oynayan Onursal Başan Murat Akın, Karadeniz'e konuştu.





Karadeniz Gazete / Özel / İsmail DÜZGÜN // “Üstüme düşeni fazlasıyla yaptım. İşimden, sağlığımdan feragat ettim, 65 yıldır hiçbir başarı elde etmemiş, profesyonel lige çıkamamış takım için gecemi gündüzüme kattım”

Spor Toto BAL play-off müsabakasında Ordu’da karşılaştığı Yozgatspor’u penaltı atışları sonucunda 4-3 yenerek 3. Lig’e adını yazdıran Kelkit Belediye Hürriyetspor’da mutluluk hakim. Kulübün onursal başkanı Murat Akın, şampiyonluğun ardından Karadeniz’e çarpıcı mesajlar verdi. 9 ay önce göreve geldiğini ifade eden Murat Akın, “Geldiğimde bu takım maddi ve manevi sıkıntılar yaşıyordu. Kimse elini cebine atmadı. Herkes kendini düşünürken, ben Kelkit’i düşündüm” diye konuştu.

Şampiyonluğun tarif edilemez olduğunu söyleyen Murat Akın, “İnsanın yeni evladı olmuş, oğlu evlenmiş, kendi torunu olmuş gibi bir sevinç bu. Bunu başka kelimelerle anlatamazsınız. 1954 yılından beri hiç profesyonel olamamış bir takımı şampiyon yapmanın gururu içindeyiz. Elbette herkesin büyük payı var bu şampiyonlukta. Kulüp çalışanlarından, taraftarına kadar… 3. Lig’e yükselmemiz ilçemize büyük bir kazanç oldu. 17 takım buraya gelecek, ekonomik olarak bir girdi sağlanacak” dedi.



Akın sözlerini şöyle sürdürdü: “üstüme düşeni fazlasıyla yaptım. İşimden, sağlığımdan feragat ettim, 65 yıldır hiçbir başarı elde etmemiş, profesyonel lige çıkamamış takım için gecemi gündüzüme kattım, gerek maddi gerek manevi olarak hep destek oldum. Benim çok üzüldüğüm noktalar oldu, bu memleket sahipsiz. Şampiyon olmuşuz, 65 yıllık hasret sona ermiş, iki davul zurna tamam. Bakkaldan mı aldık o şampiyonluğu? Çok büyük bir iş başardık ama sanki sıradanmış gibi geliyor herkese.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap