SON DAKİKA



Haber > Spor > Muharrem Usta bizi aradı!

Muharrem Usta bizi aradı!

04 Nisan 2017 Salı - 10:06




Orduspor kulübü Trabzonspor başkan yardımcısı Nevzat Aydın'ın sosyal medyadan yaptığı açıklamayı kınayan bir mesaj yayınladı.





Orduspor'un bugün küme düşmeyi garantilemesi sonrası Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın'ın sosyal medya üzerinden yaptığı 'Trabzon kümeye' diye bağıran takımlar kümeyi görmeye devam ediyor.

Orduspor da küme düştü" paylaşımı Orduspor'dan tepki gördü. Karadeniz ekibi sosyal medyadan yaptığı açıklamada konuyu Trabzonspor'a mal etmediklerini ancak bir açıklama beklediklerini ifade etmelerinin ardından Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta yöneticileri aradı Konuyla ile ilgili Orduspor şu ifadelere yer verdi;

''Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın'ın Orduspor'umuz hakkında yaptığı talihsiz açıklama sonrasında yaşanan süreçte Trabzonspor Kulübü Başkanı Sayın Muharrem Usta ve Asbaşkan Sayın Ahmet Çubukcu, Kulüp Başkanımız Sayın Yaşar Pamuk'u arayarak iyi ve samimi dileklerini ileterek Orduspor'umuz ile ilgili güzel dileklerini paylaşmışlardır.

Kendilerine teşekkür eder ve Trabzonspor'a başarılar dileriz''

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap