SON DAKİKA



Haber > Spor > Muhammet için neler feda!

Muhammet için neler feda!

13 Ekim 2015 Salı - 18:07




Trabzonspor’un Gaziantepsporlu oyuncunun transferi için Deniz Yılmaz, Soner Aydoğdu ve 1.5 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi.





Trabzonspor yönetimi ara transfer dönemini şimdiden planlamaya başladı. Bordo-Mavililer’de Sportif Direktör Süleyman Hurma ve Teknik Direktör Şota Arveladze’nin isteği doğrultusunda Ömer Bayram ile ilgilenen Trabzonspor kurmayları eski göz ağrılarından vazgeçmiyor. Bu sezon gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan Karadeniz ekibi bu hastalığı Gaziantepsporlu Muhammet Demir’i transfer ederek tedavi etmek istiyor. İleri uçta ve forvet arkasında görev yapabilen golcü futbolcu için Trabzonspor yönetiminin Deniz Yılmaz, Soner Aydoğdu ve 1.5 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, yakın arkadaşlığı bulunan Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile kısa zamanda bir araya gelerek transferi bitirmenin yollarını arayacak. Muhammet Demir bu sezon çıktığı 7 maçta fileleri 4 kez havalandırmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap