SON DAKİKA



Haber > Spor > Mücahit İlyas’a bir ödül daha!

Mücahit İlyas’a bir ödül daha!

11 Kasım 2017 Cumartesi - 14:51








Antalya'da  geçtiğimiz günlerde yapılan Genç Erkekler Avrupa Boks Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan Akçaabatlı boksör Mücahit İlyas ödüllendirildi. Antrenörü  Akçaabat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü  Engin Uzun , Cahit Süme ile Trabzon Boks İl Temsilcisi Muzaffer Altuntaş'ı kutlayan Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel  Avrupa üçüncüsü olan İlyas'a hediye vererek başarılarının devamını diledi.

Kaymakam Şenel, “Akçaabat'ta özellikle bireysel sporlarda yetenekli sporcularımız var Mücahit'te bunlardan biri. Gönlümüz tabiki altın madalya kazanmasından yana idi ama olmadı.Umuyorum ilerleyen yıllarda daha çok çalışarak bu hedefine ulaşacaktır. Antrenörleri Akçaabat gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Engin Uzun ile  Cahit Süme, “Mücahit her yönüyle örnek ve başarılı bir sporcu. Tecrübesizliği nedeniyle bronzda kaldı ama azmiyle bunu aşacak ve hedeflerine ulaşacak bir isim”  dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap