SON DAKİKA



Haber > Spor > Mücadeleden kopmayacağız

Mücadeleden kopmayacağız

05 Mayıs 2014 Pazartesi - 14:56




Sivasspor'la oynadıkları maçta kritik bir dönemde 1 puan daha aldıklarını belirten Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, “Mücadeleden asla





Spor Toto Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren takımlar arasında yer alan Çaykur Rizespor, kendi evinde oynadığı Sivasspor maçında son dakikada bulduğu golle 1 puanı almayı başardı. Ligin son 2 haftasında kritik bir döneme girdiklerini ifade eden Aykut Ferah, “Puan hanemize dün Sivasspor maçı ile 1 puan daha yazdırdık. Rakibimiz son haftalarda aldığı sonuçlarla gücü ortada olan bir takım. İyi mücadele ettik. Maçı da kazanabilirdik ama olmadı. Alınacak ve kaybedilecek her puanın çok önemli olduğu bilinciyle çıkmış olduğumuz Sivasspor mücadelesinde, takımımızın özellikle ilk yarı ortaya koyduğu mücadele çok başarılı olmasına rağmen, gol yollarında bitirici vuruşları yapamadık ve takımımızı rahatlayacak golü bulmakta zorlandık. İkinci yarıda Sivasspor'un oyundaki dengeyi sağlaması ile izleyenlere denk bir mücadele sunuldu. Maçın bitimine yakın Sivasspor'un öne geçmesine rağmen, mücadeleyi bırakmayan takımımız uzatma dakikalarında da olsa beraberlik golünü atmayı bildi. Eğer rakibini yenemiyorsan, yenilmeyeceksin prensibine uygun olarak maçtan altın değerinde 1 puan çıkardık. Alınan bu 1 puanın önemi, 2 hafta sonunda lig tamamlandığında ortaya çıkacaktır. Önümüzdeki 2 maça konsantre olacağız. Süper ligdeki mücadeleden asla kopmadık, kopmayacağız. Tribünlerde takımımızı destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap