SON DAKİKA



Haber > Spor > Mourinho'ya ağır ceza!

Mourinho'ya ağır ceza!

03 Kasım 2015 Salı - 11:55




Jose Mourinho, Futbol Federasyonu tarafından 40 bin Pound ve bir maç stada girememe cezasına çarptırıldı.





Ağır ceza geldi... Son olarak West-Ham ile deplasmanda oynadıkları maçın devre arasında hakemlerle münakaşa eden Mourinho için ertelenmiş stada girememe cezasını onaylayan federasyon, ayrıca Mourinho'yu 40 bin pound para cezasına çarptırdı. 

Stoke City ile cumartesi günü deplasmanda oynayacakları maçta Mourinho stada giremeyecek. Ayrıca yardımcıları veya Chelsea kulübünden stadın içindeki herhangi birisiyle temas kuramayacak.

MOURİNHO'YA BİR DARBE DE EVA CARNEİRO'DAN

Mourinho tarafından kovulan Chelsea doktoru Eva Carneiro, kulübü ve Mourinho'yu mahkemeye vererek tazminat davası açtı. Bu konuyla ilgili evraklar Chelsea kulübüne avukatlar tarafından gönderildi.

STADA GİREMEME CEZASI MOURİNHO İÇİN BİR İLK DEĞİL


2005 senesinde Şampiyonlar ligi çeyrek finalinde hakem Anders Frisk'e hakaret etmesi nedeniyle bir maç stada girememe cezası almış fakat söylentiye göre stada çamaşır arabası içinde girip oyuncuları ile maç konuşmasını yaptıktan sonra stadı terketmişti.

Sezonun altıncı yenilgisini Liverpool maçında alan Mourinho çarşamba gecesi Stamford Bridge'de Dinamo Kiev ile oynayacakları maç ve deplasmandaki Stoke maçı için Abramovich tarafından kendisini kabul ettirmek adına son iki maç olarak gösterilmişti.

ANCELOTTİ VE MAKALELE DEVREDE

Dinamo Kiev maçındaki kötü bir sonucun ardından Ancelotti ve Makalele ikilisi 'Göreve hazırız' mesajı verdikleri kulüp tarafından biliniyor.

Ancelotti ve Makalele Paris Saint-Germain'de iki sene beraber çalışmıştı. Bu iki isim Chelsea seyircisi tarafından çok beğenilen iki isim olarak dikkati çekiyor. Ayrıca ikisi de şu anda takım çalıştırmıyor.


ANCELOTTİ ŞU ANDA LONDRA'DA (Sorulduğunda tatildeyim cevabı verdi)

Bu konuda Ancelotti 'Menajer olarak her türlü teklifi göz önüne almanız gerekiyor. İngiltere'de kendimi evimde gibi hissettim. Haziran-Temmuz aylarında tekrar saha kenarında olabilirim' açıklamasında bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap