SON DAKİKA



Haber > Spor > Mourinho: İngiliz basını bana saygı göstermiyor!

Mourinho: İngiliz basını bana saygı göstermiyor!

19 Kasım 2016 Cumartesi - 13:37




Manchester United menajeri Jose Mourinho, Arsenal maçı öncesi gerçekleştirdiği basın toplantısında İngiliz medyasından şikayet etti.





İngiltere Premier Lig'de bugün Arsenal'le karşılaşacak Manchester United'ta, menajer Jose Mourinho maç öncesi basının karşısına çıktı. Her zaman olduğu gibi keskin açıklamalar yapan Portekizli teknik adam, İngiliz medyasından şikayet etti.

Mourinho'nun zorlu Arsenal mücadelesi öncesi yaptığı açıklamalardan satır başları şu şekilde:

"İngiliz basını bana saygı göstermiyor. Benim diğer menajerlere karşı üstünlüğüm önemli değil. Bu maç Premier Lig'de en iyi iki menajerin maçı da değil.

Basın ne yazık ki en iyi 2 menajerden birine daha fazla ilgi gösteriyor. Aslında Bunun nedenini çok iyi biliyorum.

Mr.Wenger 18 sene önce şampiyon oldu. Ben ise 18 ay önce oldum."


 Wenger: Oynanan futbol akıllarda kalmalı

Arsenal Menajeri Arsene Wenger ise rakip meslektaşının aksine çok daha sakin bir açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Bu maç menajerlerin maçı değil. 20 senelik kariyerimde birçok kez kazandım, kaybettim, berabere kaldım. Bugün taraftarlar iki önemli kulübün maçına şahitlik edecekler. Kalite de bu iki kulübün büyüklüğüne yakışır şekilde yüksek olmalı ve insanların aklında oynanan futbol kalmalı."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap