SON DAKİKA



Haber > Spor > Moral bozmak yok çok maçımız var

Moral bozmak yok çok maçımız var

24 Ekim 2023 Salı - 16:57




1461 Trabzon FK’ya gönül veren taraftarlar sosyal medya hesaplarından Ankaraspor maçından alınan 2-2’lik beraberliğin ardından takımlarına sahip çıktılar. Taraftarlar; “ Moral bozmaya gerek yok. Daha kazanacak çok maçımız var” diyerek destekleri gösterdiler





TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren 1461 Trabzon FK’da önceki gün Ankaraspor deplasmanında son dakikalarda kaybedilen 2 puanın üzüntüsü yaşanıyor. Teknik direktör Ercümend Çoşkundere gözetiminde ilk kez puan kaybı yaşayan ve kalesinde gol gören kırmızı-lacivertlilere taraftarları sosyal medya hesaplarında sahip çıktı. Taraftarlar; “ Üzülmeye gerek yok. Biz takımımıza inanıyoruz. Bu takım bu sezon şampiyon olacağız. Daha kazanacak çok maçımız var” diyerek desteklerini gösterdiler.

Taraftara teşekkür

1461 TRABZON FK sosyal medya hesabından Ankaraspor maçında takıma destek veren taraftarlara teşekkür etti. Kulüpten yapılan açıklamada; “ 1461 Trabzon FK’mızın, bugün Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda, Ankaraspor ile oynadığı karşılaşmaya gelerek takımımıza 90 dakika destek olan taraftarlarımıza teşekkür ederiz… Sizlere galibiyet hediye edemediğimiz için üzgünüz” ifadelerine yer verildi.

HABER:  İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap