SON DAKİKA



Haber > Spor > Morais iddialı konuştu

Morais iddialı konuştu

07 Nisan 2016 Perşembe - 15:46




Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, Kayserispor'un ligin en iyi defans yapan takımlarından biri olduğunu belirterek, "Tek hedefimiz 3 puan almak





Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Kayserispor ile pazar günü karşılaşacak. Kırmızı- beyazlılar, Hasan Subaşı Tesisleri’nde maçın hazırlıklarına bugün de devam etti. Portekizli teknik direktör Jose Morais ile kaptan Samuel Eto’o, antrenman öncesi futbolcularla toplantı yaptı. Toplantıda Morais, futbolcularına Kayserispor maçının kazanılması gerektiğini anlattı.

Kırmızı- beyazlılar, koşu ile başlayan antrenmanda pas ve şut çalıştı. Antrenmanın ikinci bölümünde ise Morais, futbolcularına taktik çalıştırdı. Antrenmana sakatlığı nedeniyle Danilo, Lazarevic fizyoterapist eşliğinde salonda çalıştı. Antalyaspor’da kart cezası nedeniyle Yekta forma giyemeyecek.

Antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Jose Morais, Akhisar Belediyespor maçında kaybedilen puanı Kayserispor maçında telafi etmek istediklerini söyledi. Kayserispor maçında fazla sayıda gol pozisyonuna girip, sonuca ulaşmak istediklerini kaydeden Morais, şöyle konuştu:

 “Kayserispor maçında ligimizin en iyi defansından biriyle oynayacağız. Rakibimiz zor durumda ama kendi sahalarında taraftarının önünde oynayacak. Biz de iyi hücum eden takımız, onlar iyi defans yapıyor. Elimizden geleni yapacağız. Onların ne kadar üç puana ihtiyacı varsa bizim de o derece var. Tek hedefimiz 3 puan almak. Heyecanlı ve zor bir maç olacak ama kazanacağımıza inanıyoruz.”

Morais, Antalyaspor’un ligdeki son 7 maçını kazanarak sezonu 53 puanlama tamamlama şansı olduğunu söyledi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap