SON DAKİKA



Haber > Spor > Mircea Lucescu: Uzun bir savaş olacak

Mircea Lucescu: Uzun bir savaş olacak

14 Mart 2022 Pazartesi - 17:09




Süper Lig'de ve son olarak A Milli Takım'da teknik direktörlük görevi yapan Rumen teknik adam Rusya - Ukrayna arasında yaşanan gerilim hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.





Hem Ukrayna'da hem de Rusya'da teknik direktörlük yapmış olan Rumen teknik adam Mircea Lucescu, İtalyan medyasına konuştu.

"2 YIL BAŞKALARININ SAHASINDA OYNADIK"

2014 yılında Donetsk'de yaşanan olaylar yüzünden şehri terk etmek zorunda kaldıklarını hatırlatan Lucescu, "2014 yılında Donetsk'den ayrılmak zorunda kaldığımızda çok zorluklar yaşadık. 2 yıl boyunca farklı şehirlerde oynadık ama hiçbiri kendi stadımız gibi hissettirmedi. O zaman bu işin tamamen bittiğini düşünmüştüm ancak bugün yanıldığımı görüyorum." dedi.

"İLK 3 GÜN KİEV'DE KALDIK"

Rus saldırıları başladığı anda ne yaptığı sorusuna cevap veren Rumen teknik adam, "İlk 3 gün Kiev'de kaldık. Daha sonra UEFA'nın ve Moldova Futbol Federasyonu'nun çabaları ile Ukrayna takımlarındaki bütün yabancılar Romanya'ya ve oradan da kendi ülkelerine aktarıldı. Ben şu an Bükreş'teyim ve burada elimizden geldikçe Ukrayna'ya destek oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap