SON DAKİKA



Haber > Spor > Milli Takım'a çağrıldı

Milli Takım'a çağrıldı

21 Eylül 2016 Çarşamba - 11:52




Hollanda A Milli Futbol Takımı'nın, 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında yapacağı Belarus ve Fransa maçlarının aday kadrosu açıklandı.





Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Danny Blind, Belarus ve Fransa ile yapacakları maçlar için kadroyu açıkladı. Galatasaraylı Wesley Sneijder kadroya kendine yer bulurken diğer Galatasaraylı Nigel de Jong ve Fenerbahçe’nin Hollandalı isimleri Gregory van der Wiel ile Robin van Persie kadroya alınmadı.

İşte Hollanda’nın kadrosu:

Kaleci: Jasper Cillessen (Barcelona), Maarten Stekelenburg (Everton), Jeroen Zoet (PSV), Michel Vorm (Tottenham)

Defans: Jeffrey Bruma (Wolfsburg), Vurnon Anita (Newcastle United), Stefan de Vrij (Lazio) Jetro Willems, Jorrit Hendrix (PSV), Terence Kongolo, Rick Karsdorp (Feyenoord) Virgil van Dijk (Southampton), Kenny Tete, Joel Veltman (Ajax), Ron Vlaar (AZ Alkmaar), Daley Blind (Manchester United)

Orta saha: Davy Klaassen (Ajax),Steven Berghuis (Feyenoord), Jordy Clasie (Southampton), Bart Ramselaar, Davy Pröpper (PSV), Kevin Strootman (Roma), Georginio Wijnaldum (Liverpool), Wesley Sneijder (Galatasaray)


Forvet: Luuk de Jong, Luciano Narsingh (PSV), Vincent Janssen (Tottenham), Bas Dost (Sporting Lizbon), Quincy Promes (Spartak Moskova).

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap