SON DAKİKA



Haber > Spor > Milli takım tek tek toplandı

Milli takım tek tek toplandı

21 Mart 2016 Pazartesi - 13:23




Kamp için Antalya'ya giden milli takım oyuncuları, Atatürk Havaalanı'na güvenlik gerekçesiyle toplu halde gelmedi. Futbolcular, terör korkusu yüzünden





2016 Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri hazırlıkları kapsamında 24 Mart Perşembe günü İsveç ile özel bir müsabaka oynayacak A Milli Takım, Antalya'ya gitti.

PROGRAMDA DEĞİŞİKLİK YAPILDI

A Milli Futbol Takımı, İsveç ve Avusturya ile oynayacağı hazırlık maçları için kamp yapmak üzere Antalya'ya gitti. Daha önce bu akşam saat 22.30'da Atatürk Havalimanı'ndan Antalya'ya hareket edeceği açıklanan A Milli Futbol Takım kafilesi; yaşanan terör saldırıları sonrası programında değişikliğe gitti ve öğlen saatlerinde Atatürk Havalimanı'ndan Antalya'ya uçtu.

TOPLU HALDE DEĞİL TEK TEK GELDİLER

İsveç maçı için Antalya'ya hareket eden A Milli Takım kafilesi, güvenlik amacıyla havaalanına toplu olarak değil tek tek geldi. Kamp için Antalya'ya gidecek olan milli takım oyuncuları, Atatürk Havaalanı'na güvenlik gerekçesiyle toplu halde gelmedi. Havalimanında bulunan Türk taraftarlar, milli futbolcuları tek tek görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler.


TERİM AÇIKLAMA YAPMADI

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de kendi özel aracıyla saat 11.30'da Atatürk Havalimanı THY CİP salonuna geldi ve bir açıklama yapmadı. Fatih Terim yönetimindeki Türkiye, 24 Mart'ta Antalya'da İsveç ile, 29 Mart'ta ise deplasmanda Avusturya ile oynayacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap