SON DAKİKA



Haber > Spor > Milli Takım sponsor arıyor

Milli Takım sponsor arıyor

18 Temmuz 2015 Cumartesi - 11:59




Türkiye Sualtı Ragbi Milli Takımı, 26 Temmuz - 1 Ağustos 2015 tarihleri arasında Kolombiya’da düzenlenecek 2015 Sualtı Ragbisi Dünya Şampiyonası’nda ü





Türkiye Sualtı Ragbi Milli Takımı sponsor arıyor. 2011’de Finlandiya’da düzenlenen Dünya Sualtı Ragbi Şampiyonası’nda büyük bir başarı göstererek 6. olan Türkiye Sualtı Ragbi Milli Takımı, bu yıl 10. kez düzenlenecek şampiyonaya katılamama riskiyle karşı karşıya. 2011’deki şampiyonada İtalya, Rusya, İspanya, Avusturya gibi güçlü takımları geride bırakarak çeyrek finale çıkan millilerimiz, son 4 senedir aralıksız hazırlandığı Dünya Şampiyonası’na sponsor bulamazlarsa gidemeyecek. Ülkemizde tesis sıkıntıları sebebiyle birçok kişi tarafından yeteri kadar tanınmayan sualtı ragbisi, milli takımımızın arka arkaya gelen başarılarıyla yeni neslin ilgi odağı haline geldi. 3,5 - 5 metre derinliğe sahip havuzlarda oynanan sualtı ragbisinde oyunun amacı, içinde tuzlu su konsantresi bulunan topun, oyun alanının karşılıklı dip kenar köşelerinde bulunan kaleler içine sokarak sayı elde etmek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap