SON DAKİKA



Haber > Spor > Milli takım kadrosundan çıkarılan ilk isim belli oldu

Milli takım kadrosundan çıkarılan ilk isim belli oldu

01 Haziran 2021 Salı - 17:22




A Millli Takım'da gözler Şenol Güneş'in vereceği karara çevrilirken, kamptan ayrılacak ve EURO 2020'ye gidemeyecek ilk isim belli oldu.





A Milli Takımımız, UEFA EURO 2020 öncesinde Antalya'da gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında oynadığı ikinci hazırlık maçında karşılaştığı Gine ile 0-0 berabere kaldı. Şenol Güneş, maç sonunda yaptığı açıklamada kadronun 26’ya düşeceğini ifade etmişti. Güneş’in kadroya almayacağı ilk isim belli oldu. 

Halil Akbunar kamptan ayrılıyor

Milli Takım’da Göztepeli Halil Akbunar sakatlığından dolayı şampiyona kadrosunda yer alamayacak. Halil, kamptan ayrılıyor.  

Şenol Güneş ne demişti?

Ay-yıldızlıları çalıştıran Şenol Güneş, “Bir karar vereceğim, bugün müsabaka oynadık şu anda Allah'a şükür sakatlık yok, yarın ne olur bilmiyoruz. Son ana kadar bekleyeceğim ve kadrodan çıkacak 4 oyuncu için karar vereceğim. Bunun heyecanını ve zorluğunu yaşıyorum. Kolay bir karar değil" demişti. 

Halil Akbunar’ın Göztepe performansı 

İzmir ekibi Göztepe’de oynayan Halil Akbunar, geride bıraktığımız sezonda 42 maçta 10 gol atıp 11 de asist yapmıştı. Akbunar’ın sakatlığının da bu kararda etkili olduğu belirtiliyor. Futbolcunun adı transferde Galatasaray ve Trabzonspor ile de anılmıştı.

Kaynak: Ajansspor

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap