SON DAKİKA



Haber > Spor > Milli Takım Ermenistan ile karşılaşıyor: Maç ne zaman hangi kanalda?

Milli Takım Ermenistan ile karşılaşıyor: Maç ne zaman hangi kanalda?

07 Eylül 2023 Perşembe - 17:17




Türkiye A Milli Futbol Takımı, taraftarı önünde Ermenistan ile karşılaşacak. Bu kritik karşılaşma öncesinde maçın saati ve yayıncısı merak ediliyor. Peki, Türkiye-Ermenistan milli maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?





Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu’nda Ermenistan ile mücadele edecek. Grubun lideri olan Milli Takım, rakibini mağlup ederek gruptan çıkma yolunda büyük bir adım atmak istiyor.

MAÇIN YAYINCISI BELLİ OLDU

Türkiye-Ermenistan karşılaşması, yarıın (8 Eylül Cuma günü) saat 21.45’te oynanacak ve bu önemli maç TRT 1 kanalından yayınlanacak.

MAÇA İTALYAN HAKEM

Milli Takım’ın Ermenistan ile yapacağı Avrupa Şampiyonası Elemeleri  grıup maçında, İtalya Futbol Federasyonu’ndan Daniele Orsato düdük çalacak.


İKİ FUTBOLCU İLK KEZ MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILDI

Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Ermenistan ve Japonya maçları için aday kadroyu duyururken Kazımcan Karataş ve Bertuğ Yıldırım, milli takıma ilk kez çağrıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap