SON DAKİKA



Haber > Spor > MHK'nin yeni başkanı belli oldu!

MHK'nin yeni başkanı belli oldu!

18 Nisan 2022 Pazartesi - 16:16




TFF, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun istifasının ardından yaklaşık 24 saat sonra yeni MHK başkanını açıkladı. Sabri Çelik'in yeni başkan olarak görevlendirildiği MHK'nin üyeleri arasında eski hakemler yer aldı.





Ferhat Gündoğdu'nun istifasının ardından Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) yeni başkanı ve üyeleri TFF tarafından açıklandı. 

TFF'den dün yapılan açıklamada Ferhat Gündoğdu'nun görevinden istifa ettiği belirtilmiş ve yeni başkanın kısa süre içerisinde belli olacağı açıklanmıştı.

Yapılan açıklamada, "Merkez Hakem Kurulu Başkanı Dr. Ferhat Gündoğdu, MHK üyeleri ile birlikte Başkanımız Sayın Servet Yardımcı'ya istifasını sunmuştur. Sayın Dr. Ferhat Gündoğdu ve kurul üyelerine katkıları için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz. Ayrıca Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkan ve üyeleri belirlenerek en kısa sürede kamuoyu ile paylaşılacaktır." ifadelerine yer verilmişti.

Bu kararın üzerinden yaklaşık 24 saat geçtikten sonra TFF, MHK'nin yeni başkanının Sabri Çelik olduğunu duyurdu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap